Arena Evenemang & Catering i Lund

Arena Evenemang & Catering skapar högkvalitativa evenemang och konferenser. Vår hemmabas är Sparbanken Skåne Arena i Lund men vi producerar regelbundet evenemang ute hos våra uppdragsgivare. Vi samverkar med kommuner, näringsliv, kultur- och sportvärlden och finns till hands för att skapa en minnesvärd och samtidigt prisvärd upplevelse för dig och din verksamhet.

Arenan som hemmabas gör det möjligt för oss att erbjuda er en stor bredd av olika typer av arrangemang för upp till 4400 personer samtidigt som det är en attraktiv mötesplats för konferenser, bolagsstämmor och mycket mer.

Vi tar utöver detta ett helhetsansvar och vår erfarna köksmästare ser till att förhöja varje upplevelse genom en fantastiskt god mat efter era önskemål och förslag. Caféer, kiosker och restauranger bidrar även till en lyckad totalupplevelse där vi värdesätter en god service högt. Tack vare erfarna projektledare och ett beprövat nätverk vågar vi påstå att vi kan knepen för att uppnå maximal effekt av ditt evenemang –ekonomiskt som kvalitetsmässigt.

Många ser oss som det självklara valet och vi hoppas att du också gör det! Ta kontakt med en av våra projektledare för råd, tips och idéer samt prisbild för ditt nästa evenemang!

/Mia Ekberg, mia@arenaevenemang.se eller 046-211 28 00

Gå vidare och läs om vår arbetsprocess ->

Caféet A-Coffee