Tidigare uppdrag

Stand up med Kodjo Akolor
Fantastiska Kodjo Akolor gästade Färs & Frosta Sparbank Arena ikväll den 29 mars 2014 med sin första egna standupföreställning ”I-Landsproblem”. Publiken älskade det de såg och hörde från scen och skrattsalvorna löste av varandra under hela uppträdet.
Läs mer och se bilder…

Konsert med Lisa Nilsson
Kvällen bjöd på en sprakande konsert med Lisa Nilsson en artist med en otrolig närvaro och samspel med publiken. Lisa Nilsson är för nuvarande på turné med sin skiva ”Sånger om oss”. Läs mer och se bilder…

Personalutveckling med 3 500 anställda vid Tetra Pak
Internutbildning för alla personal i Lund. Ca 50 halvdagsupplevelser med hög interaktion samt audio-, video- och utställningsteknik från Arena Evenemang & Catering.
Läs mer och se bilder…

Alfa Lavals bolagsstämma
Lunds nya mötesarena stod värd för Alfa Lavals bolagsstämma och de tillhörande festligheterna med 550 ätande gäster.

Bästa Skolkommun 2008 – Lunds Kommun
Som tack för sina insatser välkomnade kommunen 1800 anställda inom för- och grundskolorna till matmingel och föredrag på temat inlärning och skolutveckling.

Skånsk idrottsgala
En färgsprakande kväll med galameny för 700 specialinbjudna gäster.
Från scenen kunde gästerna avnjuta prisutdelningar, knivskarpa komiker och musikunderhållning från bland annat popcountrygruppen Calaisa.
Läs mer och se bilder…

Curling och julfestligheter med Lundafastigheter
Första sällskap ut att inviga vår curlingaktivitet blev Lundafastigheter som besökte oss för sin julavslutning med 150 personer. Utöver curlingen fick personalen testa våra teambuildingaktiviteter. Kvällen avslutades med klassiskt julbord. Läs mer och se bilder…

Personalfest för Qliktech
När teknikföretaget Qliktech gästade oss tog vi chansen att totalförvandla vår entréhall till ett strålande partygolv. Med middag, liveunderhållning och efterföljande barmingel blev kvällen en given succé.
Läs mer och se bilder…

Caféet A-Coffee